Valmisfirmade/riiulifirmade müük

Wasp Project poolt müüdavad valmisfirmad/riiulifirmad/valmis osaühingud on asutatud rahalise sissemaksega ning nende osakapitali suuruseks on 2500 eurot. Ettevõttel puudub varasem tegevus ning puuduvad igasugused kohustused. Nimetatud asjaolu kinnitab müüja esindaja notariaalselt tõestatavas lepingus

Valmisfirma (riiulifirma) ostmisel pole osakapitali vaja pangakontole maksta, sest asutamisel see juba on ettevõtte arvele makstud ning raha on ostmise hetkel sularahana kassas! Kuivõrd tegemis ei ole nn kapitalita firmadega, siis puuduvad igasugused seadusest tulenevad piirangud.

Valmisfirma (riiulifirma) ostmiseks täida tellimisvorm

Valmisfirmad (riiulifirmad), osakapitaliga 2500 eurot, maksavad:

1 osanik, 1 juhatuse liige 375 EUR (müük digitaalsel teel ID-kaardiga)
435 EUR (avalduse allkirjastamine ID-kaardiga)
455 EUR (avalduse tõestamine notari poolt)
2 osanikku, 2 juhatuse liiget 385 EUR (müük digitaalsel teel ID-kaardiga)
445 EUR (avalduse allkirjastamine ID-kaardiga)
465 EUR (avalduse tõestamine notari poolt)
3 osanikku, 3 juhatuse liiget 395 EUR (müük digitaalsel teel ID-kaardiga)
455 EUR (avalduse allkirjastamine ID-kaardiga)
475 EUR (avalduse tõestamine notari poolt)
+ volitus Hind ei sisalda notariaalset volitust! Volitus lisab hinnale 65 EUR
+ juhatuse liige iga täiendav juhatuse liige lisab hinnale 20 EUR / ID-kaardiga 10 EUR
+ prokurist prokuura annab õiguse firma esindamiseks, hind ei muutu

Baashind sisaldab ettevõtte registriandmete muutmist, dokumentatsiooni, riigilõivu ja notari tasu omanikuvahetuselt. Hinnas sisaldub registriandmete muudatuste tegemine Äriregistris, sh vajadusel ka ostetud firma nime muutmine.

Ostetava ettevõttega on tegevust võimalik alustada koheselt. Olenevalt konkreetsest tehingust, mida teha soovitakse, võib olla vajalik volituse olemasolu. Notariaalne volitus ei sisaldu hinnas. Vastame meeleldi täiendavatele küsimustele.

NB! Teistsuguse eelneva kokkuleppe puudumisel kuulub valmisfirma ostuhind tasumisele notaribüroos tehingu sõlmimisel sularahas. Ostjal peab ostutehingu sooritamise hetkel kaasas olema kehtiv isikut tõendav dokument. Kandeavalduse digitaalseks allkirjastamiseks on vajalik ID-kaardi või mobiil-ID ning PIN-koodide olemasolu.

© WASP Project 2024.